Eme környezetbarát fürdőruha kollekció darabjai kizárólagosan újrahasznosított anyagokból készültek. A cég még tavaly júliusban mutatta be a kollekciót a Miami Swim Week keretein belül, és jó kritikákat kapott. Az újrahasznosított fürdőruháktól azt várják, hogy leváltják majd a hagyományos társaikat. A stílusos ruhákat a legmodernebb technológiával állították elő, ráadásul jót tesznek a környezetünknek is. Az Aqua Green külön figyelt arra, hogy tartós, és újrahasznosított anyagokból készítse a ruhákat. A cég ipari hulladékokat, mint nejlont, és fogyasztói hulladékot, mint műanyag üvegeket használ fel a gyártás során. A cég mindig is törődött a környezettel, így a bevételeik egy részét is a környezeti problémák orvoslására adományozzák. Már csak egy kis melegre lenne szükség a használatukhoz.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr474194357

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Van-e jövője a magyar hulladékgazdálkodásnak? 2012.02.27. 08:40:28

 Forrás: Lesifotós bla-blogja Szerencsére erre a kérdésre a kormány törekvéseinek köszönhetően nem feltétlenül negatívan kell válaszolnunk, sőt. Míg a bolgár kormány bedől a helyi maffia ilyen vagy amolyan zsarolásának és megengedi az ország...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása