Nemrég mutatta be a Nokia az OLED névre hallgató okostelefonját Londonban, melyet hajlítgatással tudunk kezelni. Olyan mintha egy fűrésszel játszanánk, persze mindenféle sérülésveszély nélkül. A hajtogatással tudunk zoomolni, böngészni, és megnyitni dolgokat. Attól függetlenül, hogy a telefon maga elég nagy (körülbelül mint egy távirányító), mégis forradalmi lépés lehet az okostelefon piacon.

A prototípust a Nokia World keretein belül mutatták be Londonban, és az elektronikai világ máris tülkön ülve várja a telefon megjelenését, és a jövő projektjeit. Az egyetlen probléma a telefonnal az, hogy két kézzel lehet csak kezelni, mely nem tud túl kényelmes lenni amikor csak egy sms-t akarunk írni. Bízunk a Nokiában, hogy megoldja az egy kézzel történő irányíthatóságot. A kutatók nem mondták el, hogy milyen processzor működteti a telefont, az viszont kiderült, hogy szinte az összes piacon lévő operációs rendszerrel kompatibilis lesz. Ahogy a videót nézzük, az juthat eszünkbe, hogy ezzel inkább videójátékokat lehet élvezet játszani, nem anyut felhívni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr744191786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása