Az Emaldo Power Core zökkenőmentesen integrálja egy MI-alapú egységbe a hibrid invertert, az akkumulátorokat és az elektromos járművek töltési képességeit.

A varsói Solar Energy Expo kiállításon debütál az Emaldo Power Core, amely az otthoni energiagazdálkodáshoz kínál mesterséges intelligenciás (MI) képességeket – olvasható az Emaldo közleményében. A több mint 15 éves múltra visszatekintő cég MI-vezérelt otthoni energiamegoldásokra szakosodott, új terméke 2024 elején mutatkozik be. Az Emaldo Power Core az otthoni energiagazdálkodás átalakításának élvonalában áll: egy olyan példátlan, mindent egyben megoldást jelent, amely zökkenőmentesen integrálja egy MI-alapú egységbe a hibrid invertert, biztosítja az akkumulátorokat és az elektromos járművek töltési képességeit. A minőség iránt elkötelezett Emaldo a termék teljes útját nyomon követi a minőségellenőrzéstől a fejlesztésen át a gyártásig és a forgalmazásig. A dániai, svédországi és kínai stratégiai helyszíneken működő Emaldo mérnöki szakértőkből álló, fejlesztésre, hardverre, szoftverre és alkalmazásokra szakosodott csapata globális hálózatot alkot. A vállalat célja, hogy vezetővé váljon az otthoni energiagazdálkodási megoldások biztosításában.

Ennek az elképzelésnek megfelelően a cég aktívan törekszik arra, hogy olyan telepítőkkel hozzon létre kapcsolatokat, akik osztoznak az Emaldo innováció és fenntarthatóság iránti elkötelezettségében.
A vállalat egyedülálló megközelítése a telepítők számára nemcsak a legmodernebb hardverek, hanem a személyre szabott szoftvermegoldások biztosításával, valamint az együttműködésen alapuló marketing tevékenységekkel párosulva ad lehetőséget. Az Emaldo elkötelezett a tartós partnerségek ápolása mellett, amelyek hozzájárulnak mind a telepítők, mind az innovatív energiagazdálkodási megoldások kölcsönös sikeréhez.

emaldo-power-core-profile-with-energenie-splash.jpg

„Az Emaldo azzal a vízióval jött létre, hogy pozitív hatást gyakoroljon bolygónkra. Hiszünk abban, hogy a fenntartható energiamegoldások kínálásával képesek vagyunk zöldebb jövőt kialakítani mindenki számára. A karbonlábnyom csökkentése iránti elkötelezettségünk minden nap arra ösztönöz bennünket, hogy újítsunk, környezetbarát termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk. Ragadjuk meg együtt a tiszta energia erejét, és egyengessük az utat egy fenntarthatóbb világ felé” – mondta Steffen Bjerregaard, az Emaldo vezérigazgatója.

Az Emaldo izgatottan várja az Emaldo Power Core bemutatását a varsói Solar Energy Expo kiállításon. A 2024. január 16-18. között megrendezésre kerülő esemény platformot biztosít a vállalat forradalmi termékének bemutatására, amely a fejlett technológiát páratlan hatékonysággal ötvözi.

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr7518296113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása