Soha nem lehet elég korán elkezdeni a környezettudatos gondolkodásmódot. Ha gyerekeink időben elsajátítják, akkor már sokat tettünk egy környezetbarát világ megteremtése érdekében.
A mostani modern gyerekek biztosan nem kell, hogy megragadjanak a viktoriánus kori babaházak komor változatánál. Miért ne helyettesíthetnénk mindezt egy új változattal, amely halad a korral, és napjaink elvárásainak is megfelel. Hat tágas szobából áll ez az Emerson névre hallgató über-modern babaház, amelyet Brinca Dada tervezett.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

Található benne egy nappali, egy konyha, egy könyvtár/iroda, hálószoba, fürdőszoba és egy gyerekszoba. Illetve találkozhatunk benne olyan fantasztikus elemekkel, mint az üvegsarok, napelemek, LED lámpák és további kiegészítőkkel. Környezetbarát gyereknek még soha nem volt ilyen jó lenni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr241944927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása