Megszokottá vált megjelenésünket könnyedén dobhatjuk fel a Patore' izgalmas facsokornyakkendőivel, mely már Magyarországon is elérhető. Ezek a páratlan, fából készült, kézzel csiszolt és külön pácolt remekművek tökéletesen ötvözik a klasszikus és a modern stílust. Kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy játékos eleganciával lépjünk ki komfortzónánkból és térjünk el a fő sodrástól.

_lo_8007_1.jpg

Az innovatív Patore' megkülönböztetett márkává nőtte ki magát, mely lényegretörően értelmezte újra a férfi öltözködési kiegészítőket, felettébb eredeti módon az egyik legősibb alkotóelemet felhasználva hozzá; a fát. Erősítve ezzel a természetes vonalú kivitelezést és anyaghasználatot. Szellemisége mögött egy fiatal pár áll, kibővülve egy néhány tagú, de annál inkább hozzáértő, kiforrott csapattal, akik elhivatottsága és kreativitása garantálja azt az utánozhatatlan tökéletességet, mely minden egyes darabra jellemző ami kezeik közül kikerül. Legyen az mandzsettagomb, díszzsebkendő vagy maga a csokornyakkendő, a végeredmény hűen mutatja azt a fajta őszinte és gondos elkötelezettséget ami nélkül nem készülhetnének ilyen magas színvonalú remekművek.
Minden egyes Patore' darab kellő alapossággal kiválasztott, hibátlan szerkezetű, kemény fából készül, az adott modell jellemzőit figyelembevéve, a fa természetes színárnyalatát és erezetét szem előtt tartva akác-, dió-, cseresznye-, illetve tölgyfából.

A fa kialakítása után lakkozásra kerül sor, melynek célja nem csak a védelem, hanem a fa típusából eredő tulajdonságok kiemelése. A tradicionális módon, kézzel készített darabok ennek eredményeképp, a maguk sajátos, természetes tökéletlenségük által mind egyedi kvalitású, különleges esztétikummal bírnak. A Patore' kollekciójának jelenleg már többféle családtagja áll rendelkezésre. Bevezetésnek a Tagliato család darabjaira hívnánk fel a figyelmet, mely visszafogott egyszerűséggel teszi fel a koronát bármely férfi megjelenésére. Letisztult formája markánsan stílusos összhatást kelt, ahol a szövet mintázata, illetve színárnyalata van a főszerepben. A Cordial a legszembetűnőbb az összes típus közül, köszönhetően a telített formának, mely a legnagyobb szerephez juttatja a fát. 

01-patore-tagliato-piros-csokornyakkendo.jpg

Tagliato

A limitált Diamante darabok különleges famarásos eljárással készülnek, míg az Infisso designjának merészen eltúlozott tervezése szerfelett határozott benyomást kelt, karöltve a kissé bátrabb Persille "átlós" darabjaival. A Mincery családjának "lyukas" csokornyakkendői emellett a legfeltűnőbb kreációk a teljes kollekciót tekintve. Tervezésük különösen jól példázza a Patore' készítőire jellemző kreativitást és elhivatottságot.

02-patore-reinhold-olymp-barna-facsokornyakkendo-elegancia-stilus-ferfias-oltozkodes-eskuvo-alkalmi-nyari-tavaszi-kek-barna-olymp-nyakkendo-kulonleges.jpg

Reinhold

A Reinhold végül a Patore' kollekciójának legújabb tagja. Magával ragadó design. Viselése kitüntetett érzés, köszönhetően az elismerésre méltó tervezésnek, melynek belső mintázatából a fák lombkoronáinak ágai tükröződnek vissza egyszerre természetes és modern szellemiséget árasztva. Egyedülálló kialakítású, kivételes darab, minden alkalomhoz. 

 forrás: classicformen.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr3416102966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása