Lehet, hogy nosztalgikusak vagyunk, de volt egy bizonyos romantikus kapcsolat köztünk és a magnókazetta között. De nem csak nekünk… legjobb barátainknak, középiskolai pajtásainknak. Régen így cseréltük a zenéket, nem volt még mp3. Bár ha jobban belegondolunk, ezt a románcot egyszerűen sosem helyettesítheti az mp3. Visszahoznánk őket, ha tudnánk, de ugyanakkor tudjuk, hogy sokkal rosszabb megoldás, mint a CD. De ha a magnókazettára gondolunk, felsejlik előttünk a ’90-es évek neonkorszaka… és az bizony jó.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kreatív elmék azonban megalkották a magnókazetta iPod tokot, amivel kissé visszarepülhetünk a múltba. Egyedi tokokra és nem tucat darabokra kell gondolni. Az elgondolás csillagos ötös, környezetbarát, mert újrahasznosított. Miért kellett volna kidobálni minden kazettát az iPod megjelenésével? Az alkotó kiműtötte a szalagokat, így a tok üreges, és pont elfér benne az iPodunk. A kiegészítő 45 kanadai dollárba kerül, de siess, mert vészesen fogy a készlet!


Legyen szó lassú dallamokról, menő indie rockról, vagy elektronikus zenéről, ez a kazetta mindent elbír. Nagyszerű lehetőség, hogy visszatérj az aranykorba a felvétel és a play gomb egyszerre való lenyomásával…
Szerintünk ez a tok nem csak egyszerűen nagyszerű, de nagyszerű a köbön, király, menő és akarjuk! Most! Neked hogy tetszik?

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr281606714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása