Japán, figyelem! Érkezik a pofon és valószínűleg nem fog túl jól esni.

A South Park rajzfilm sorozat ezen a héten új részben foglalkozik a bálna- és delfinvadászattal. Az új epizód neve Whale Whores (Bálna ribancok). Okos. Nézzük a tartalmát röviden, mégis, mire számíthatunk…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stan születésnapját a Denveri Akváriumban tölti a családjával, ahol úszhat a delfinekkel. A dolgok akkor válnak véresre, amikor a japánok megtámadják és megölik az összes delfint, ezzel tökéletesen tönkretéve Stan napját. Úgy tűnik, hogy nincs vége az értelmetlen gyilkolászásnak. Stan a kezébe veszi az irányítást, és meg akarja menteni a delfineket a japánoktól.

Vajon megjelenik Paul Watson kapitány? Lehet, hogy Stan belopakodik a halálos Taiji öbölbe, hogy kiszabadítsa a delfineket? Ma kiderül! Addig is, elérhető az előzetes :
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr261481455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása