Az AquaFarm egy elegáns kis öntisztító akvárium, melynek tetején növényeket termeszthetünk. A zárt rendszerben többek között babot, oregánót, vagy spenótot is nevelhetünk.

aquafarm-1.gif

Az egészben a legjobb az, hogy a növények nem igényelnek öntözést és virágföldet, az akvárium pedig önmagát tisztítja, így nekünk csak a halakat kell etetnünk. De hogyan is működik ez a zseniális kis találmány? A halak „trágyázzák” a vizet, mely a növények számára értékes tápanyagot és baktériumokat tartalmaz. Ezt felpumpálja az akvárium, mely organikus trágyaként szolgál a növényeknek. Virágföldre sincs szükség, minden köveken növekszik, a tápanyag az akváriumból érkezik, mely így cserébe teljesen megtisztul. 

aquafarm2.jpg

aquafarm_lettuce.jpg

aquafarm-5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr1007183071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása