Legyél te is energiagazdász!

2018.10.02. 15:19

Október 25-én ismét elindul a nemzetközileg elismert EUREM Energiagazdász képzés a hatékony, azonnali költségcsökkentés és az energiahatékonyság fejlesztése érdekében.

INGYENES részvételi lehetőség további 5 fő számára 2019. szeptemberében induló Young Energy Europe Projekt - Junior Energiagazda képzésén! További információ a Junior Energiagazda képzésről itt. 

Az Energiagazdász képzés nemzetközi licenc alapján szervezett komplex energiahatékonysági program, amely jelenleg világszerte 32 országban, összesen több mint 5000 résztvevővel rendelkezik. A képzés fő célja, hogy hatékony és gyors költségcsökkenést érjünk el a vállalat energiaköltségeiben. A nemzetközi EUREM EnergyManager képzés több mint egy évtizedes tapasztalata bizonyította, hogy a saját munkatársak képesek a lehető leghatékonyabban felismerni az energiamegtakarítási lehetőségeket.

boritokep.jpg

Számtalan érv szól amellett, hogy egy vállalat energiagazdászt alkalmazzon:

- jelentős megtakarítás - 17 millió Forint/év
- a vállalati versenyképesség növelése
- beruházási döntések optimalizálása
- hatékony hozzájárulás a fenntarthatóság-hoz, valamint a klímavédelemhez

Az eddigi tapasztalatok alapján valamennyi hazai vállalat jelentős megtakarítási potenciállal rendelkezik, csupán a megfelelő szakemberre van szükségük ezen pontok megtalálásához. A költségcsökkentés növeli a vállalat versenyképességét, valamint hozzájárul a klímavédelemhez.

A képzés előnyei:

- azonnali költségcsökkentő hatás
- a résztvevői projektek eddig több mint 75%-ban megvalósításra kerültek
- interaktív, gyakorlatorientált oktatás
- gyakorlati életből érkező gyakorlatias oktatók
- nemzetközi networking, kapcsolati tőke
- nemzetközileg elismert oklevél
- tapasztalatcsere, best practice-k megvitatása

A képzés a vállalati energiamenedzsment teljes vertikumát felöleli az energiatermeléstől és –beszerzéstől a –hasznosításon át a komplex energiagazdálkodási rendszerek kialakításáig illetve működtetéséig. A képzés során a résztvevők egy energiahatékonysági projektet dolgoznak ki a saját vállalat egy energetikai szempontból gyenge pontjának optimalizálására. A projekt megvalósításával a vállalat azonnali jelentős költségcsökkenést érhet el.

Jelentkezési határidő: 2018.10.17.

Bővebben információk a képzésről itt érhető el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr2114277373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása