A Született feleségek sztárja nagy részben az apjának köszönheti, hogy környezetvédővé vált.

 

„Egy farmon nőttem fel, hatalmas földünk és rengeteg állatunk volt. Akkor tanultam meg értékelni a természet és az egyszerű élet szépségét.- mondta Eva. –„Ezért van, hogy nagy szeretet érzek a Föld és a természet iránt. Fiatal koromban az apám erősítette bennem a gondolatot, és azóta is ragadt rám valamennyi. Napokig kempingeztünk akkoriban és megtanította nekünk mit kell ennünk ahhoz, hogy túléljük a vadonban. Ő tanította meg azt is, hogy hogyan találjuk vizet, milyen bogyókat lehet megenni, vagy hogyan ültessünk zöldséget.”


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Longoria hozzátette, hogy egy ilyen háttérrel most ő mutat példát saját otthonában. -„A mai napig zavar, ha abban a szobában ég a lámpa, ahol nem is vagyunk ott. És sokszor kiabálok Tony-val, amikor fogmosás közben feleslegesen folyatja a vizet. Az elképzeléseimet sikerül érvényesíteni az életemben. Nem viszek haza palackozott vizet, újrahasznosítunk, és textiltáskákkal megyünk bevásárolni is.”


A 34 éves színésznő nemrég ünnepelte új, környezetbarát éttermének és szórakozóhelyének megnyitóját Las Vegasban. Íme egy jelentés:


   A City Center Edition-t azért hozták létre, hogy elnyerje a LEED minősítést, hiszen feltételei adottak: például, egy speciális 69.000.000 Ft értékű tűzhely- és gáztisztító berendezés, mely kiszűri az illékony, szerves vegyületeket a konyhában. Swarovski kristályok, amelyeket az Oscar-közvetítésről nyertek vissza, újrahasznosított fák, újrahasznosított és komposztálható csomagolódobozok, újrahasznosított papír menük, zöld takarító személyzet, rengeteg természetes fény, hogy energiát takarítsanak meg a nap folyamán. Az építkezés során helyi forrásból származó építőanyagokat használtak, hogy csökkentsék a szállítás generálta szén-dioxid kibocsátást.”

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr391730392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása