Az egész Föld Újhold lázban ég. Az Alkonyat folytatása kettéosztotta a világot. Edward, vagy Jacob? Jacob, vagy Edward? Ha a Földanyának kellene szavaznia, akkor biztosan Edwardra, a vegetáriánus vámpírra voksolna.

Vámpírok.
Mindenki azt hiszi, hogy rettenetesen ijesztőek, és gonoszok, de a valóságban a legzöldebb lények a bolygón ... különösen, ha Cullen klánt vizsgáljuk az Alkonyat mozi folytatásából.

Az Alkonyat második része már majd’ két hete tölti tele a mozikat – elgondolkodtunk hát azon, vajon mennyire zöldek a szereplők.
 
Szóval, mennyire környezetkímélők a Cullenek?

    * Mivel nem is igazán élnek, ökológiai lábnyomuk igen kicsi.
    * Mivel nem is igazán halottak, hatalmas fém kriptájuk nem mérgezi a Földet.
    * A Cullenek „vegetáriánus vámpírok”, akik nem isznak emberi vért, hanem inkább az      állatokéval laknak jól… ez segíti az állati túlnépesedés szabályozását. 
    * Okot adnak nekünk, szánalmas halandóknak, arra, hogy megint felvegyük kedvenc jelmezeinket halloweenkor és farsangkor.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez természetesen csak néhány módja annak, ahogyan a vámpírok kiveszik részüket a környezetvédelemből. De vajon környezetkímélőbbek, mint a titokzatos Quileute vérfarkas törzs?

Ah, csak hogy segítsünk eldönteni minden tininek, nőnek, férjes asszonynak és nagymamának, hogy Edwardot vagy Jacobot válassza, lássuk, mennyire környezetbarátok a vérfarkasok…?

    * Ellentétben a vámpírokkal, ők nem élőholtak ... ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb az ökológiai lábnyomuk, mint az ellenségeiké.
    * Különleges képességük, miszerint képesek átváltozni farkassá, lehetővé teszi a zéró kibocsátású utazást is.
    * A viszonylag normális étrendjüket tekintve (kivéve az alkalmi vámpír lakomákat), arra a következtetésre jutunk, hogy nem csak hogy segítik az élelmiszerkínálat kimerülését, de még a környezetbarát vámpíroktól is megszabadítják a világot. Úristen…

Nos, szorozzatok, osszatok és áruljátok el, ti kire szavaztok?

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr331569213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása