Vannak helyek, ahol a napenergiának egyszerűen nincsen keresnivalója. Például olyan kütyük esetében, amiket nem igazán kellene a napon hagyni – ilyen példának okán a laptop.

Vagy olyan rosszul tervezett ruhák, amelyeket teljesen biztos, hogy nem fogsz hordani. Vagy itt van ez az FM rádiós fejhallgató.
Persze, lehet, hogy vészhelyzetben mégis szükség van rá. De akkor is sokkal jobb, és értelmesebb lehetőségekkel találkozhatunk.
 
 
A Red Ferret mégis említ egy létező felhasználási lehetőséget – kertészek számára. Tegyük fel, hogy pont kinn vagy a napon, teszel-veszel, és nem akarod magaddal hurcolni a rádiót. 1 órányi napfény maximum 3 óra auditív élvezetet ad – de ha képes vagy teljesen feltölteni, akár 20 órán át is rádiózhatsz.
Ára: 7.500 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr231561367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása