Rendben, tudjuk, hogy manapság egyre divatosabbak a környezetbarát megoldásokkal átszőtt technikai kütyük, találkoztunk már fa iPhone tokkal is – emlékezzünk csak a Vers zseniális tokjaira.

Ennek ellenére nehezen képzeljük el a fűvel borított mobilt és egyéb tartozékokat, pedig az új divathullám szerint kéz a kézben járnak a bambusz-bevonatú számítástechnikai eszközökkel.
 
A japán művész, Hanaoka imádja fűvel burkolni a dolgokat, köztük például a számítógépes egereket.
A művész szintén szereti a fűbevonatos autókat, divat kiegészítőket, és egyéb szerkentyűket.
Jó, ez nyilván nem teljesen zöld, de a fűvel borított tárgyak árából befolyt összeget jótékonysági célokra fordítják.
A CNET szerint „Hanoka jövedelmének 50 százalékát a nonprofit Shibafu Sprit-nek utalja, melynek célja Osaka térség iskolaudvarainak környezetbaráttá tétele. A Shibafu japánul füvet jelent.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El tudjuk képzelni azt a szobát, ahol elfér a fűbe burkolt egér, a füves padló és a számítógép, melyből növények nőnek. Talán egy nap az egész irodánk egy erdőre fog hasonlítani… Szép lenne…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr21531437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása