Steamboat Springs, Colorado – A South Park alkotói lehet, hogy megölték Kennyt a hóban, de csak kevés fa járt ugyanúgy, amikor környezetbarát kecójukat építették nyugat Coloradoban.

A Steamboat Springs-i házának mennyezete maradék Douglas fenyő gerendából készült.
A házban újrahasznosított szőnyeg és a padló található, valamint megújuló fűtésrendszer. A kéthektáros palota a Steamboat Síközpontra néz. 
„Az emberek idejönnek és megkapják az adagjukat a természet nevű drogból.” – mondta Michael Rath építészmérnök a Steamboat Pilot & Today című napilapban.

A pazar otthon 2007-ben épült nyugati kivitelben, némi japán beütéssel. Két étkezője van. Az egyik a hegy felé néz, a másik egy nyárfa liget felé.
A ház mögött van egy japán teaház is, tatami szőnyegekkel a padlón.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rath elmondta, a sorozat alkotói gyermekkorukban sok időt töltöttek Steamboat Springsen, és már akkor eldöntötték, hogy egyszer oda építik nyugalomszigetüket.
Stone hálója a kúria egyik, míg Parkeré a kúria másik végében található – ahol kényelmesen elfér a család és a barátok is.
„Azt hiszem, Matt és Trey számára ez a ház jelenti Colorado gyökereit.” –így Rath.
 
A Routt Megyei hivataltól tudjuk, hogy a földet 2002-ben körülbelül 1,4 millió dollárért vásárolták. A ház és egyéb fejlesztések, mint például a teaház becslések szerint körülbelül 5 millió dollárt ér.

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr451520935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása