A fogkefe evolúciója bámulatos: 30 év alatt visszatért a kezdetekhez, de útja során elmebeteg kanyarokat vett. A mozgó fej csak a szolid kezdés volt, ezután jöttek a sörte extrák és a nyelvvakaró.

337162_471038482914458_1951679773_o_1_.jpg

A legújabb fogkefe(őrület) Brush with Bamboo névre hallgat és nehéz kikerülni a bűvköréből. A minimalista fogkefék egyszerűen arra az alaptézisre építenek, hogy az egyszerűség szép, nem kell nagy innováció, sem rengeteg trükk. A szájápolás nem a speciális fogkefétől lesz hatékony, hanem a jó fogmosási technikától és a fogkefék rendszeres cseréjétől. Utóbbiból adódik, hogyha egy ember évente legalább négy fogkefét használ el, akkor nem árt, ha a fogkefe gyorsan és biológiailag lebomlik, mert földnyi ember szorozva néggyel, az rengeteg szemét. A fogkefék bambuszból és biológiailag lebomló anyagból készülnek.

palantazas-bambusz-fogkefevel.jpg

Tehát Brush with Bamboo fogkefét venni és használni nem csak trendi, de jófejség is, és ez naponta többször eszedbe fog jutni, amikor a fogkefét a kezedbe veszed.

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr326986031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása