Ki mondta, hogy egy egyszerű tyúkketrec nem lehet stílusos és modern? A portlandi székhelyű Wright Design Office ketrecei újrahasznosított cédrusfából készülnek, a retro csíkozás pedig John Wright bevallása szerint az 50-es évek moteleit idézi. A ketrec teljes egészében elmozdítható. A talaj regenerálódása érdekében az iroda javasolja is a kéthetenkénti áthelyezést, ha van rá lehetőség. A madarakat egy kis kémlelő ablakon keresztül tarthatjuk szemmel, takarításhoz pedig a túloldali, emberi méretű ajtón lehet bemenni. Az időjárás viszontagságaitól tartós fém vagy üveggyapot tetőszerkezet védi a madarakat.
 
 
A friss vizet egy külső rendszer biztosítja, a cédrusfa etetőt viszont beépítették, hogy távol tartsa a kártevőket. Egy teljesen felszerelt modern ketrec külső vízellátással és oldalajtóval körülbelül 218.000 forintba kerül, plusz 33.000-ért pedig létrás kifutót is illesztenek hozzá. Sőt, 27500 forintért a tervek is eladók, ha valaki kedvet kapott a ketrecépítéshez.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr174186930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása