A klímaváltozás nem a te problémád, vagy az autódé amit vezetsz, vagy az ételé amit megeszel. A klímaváltozás a mi problémánk. Csak akkor találhatunk erre a problémára megoldást, ha összefogunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a célja a Climate Reality Projectnek. Kétségek nélkül. Habozás nélkül. Közösen. A Climate Reality Project az emberek elé tárja a tényeket a klímaváltozásról, és beszélgetést kezdeményez a megoldás szellemében. A projekt alapítója az Egyesült Államok volt alelnöke, Al Gore. A kezdeményezésnek mára már 5 millió támogatója van világszerte, és csak egy tény lebeg a szemük előtt: A klímaváltozás igenis valóságos probléma, és ezt a problémát meg kell oldanunk. Szeptember 14-15-én, a project élő streamen fogja közzétenni az igazságot a klímaváltozásról, mely amerikai idő szerint este 7-kor kezdődik (Magyar idő szerint hajnali 2-kor). Ez lesz a “24 óra valóság” nevű esemény. Erre az eseményre 24 prezentáló, 24 időzónából, 13 nyelven, és 1 üzenettel érkezik. Erre a világméretű rendezvényre, mely a klímaváltozás fontosságát hivatott az emberek elé tárni, Al Gore, egy új, multimédiás prezentációval készül. Minden órában 24 órán keresztül, egy új prezentációt mutatnak be, egy másik időzónáról. A szervezők azt remélik ettől az eseménytől, hogy felnyitja az eddig kétkedők szemét, és végre összefoghatunk, hogy megoldjuk ezt a rendkívül fontos problémát.
 

A közvetítést hírportálunkon élőben követheti. KATT! 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr663229422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása