Senki nem gondolta volna ezelőtt pár évtizeddel, hogy gyermekeink már olyan játékautóval játszhatnak, amely cukorral működik.
Kólával működő telefon már láttunk, de valószínűleg azok a szülők, akik e sorokat olvassák nem tudnak majd  ülve maradni. Függetlenül attól, hogy újratölthető elemet, vagy tartós elemet vásárol valaki egészen biztos, hogy ez nem éppen pénztárcakímélő megoldás. Sőt a környezetet sem kíméljük ez által. Ezekkel leginkább karácsony környékén találkozhatunk, amikor a játékok utáni kereslet megugrik. Viszont mindez megváltozhat, ha találkozunk az Ene Pocket játékautóval. A kis járművet Takara Tomy japán játékgyár valósította meg, ami nem éppen mindennapi meghajtással működik, de ettől függetlenül ez a gyerekek kedvence. Hogy mi is ez? Hát a cukor!
Nem csak cukorral lehet működtetni, hanem egy olyan anyaggal, amelyet talán drága édesanyáink minden nap sikeresen eltávolítanak a ruháinkból. Ez az anyag a csodálatos cukros folyadék, mint a Sprite, Cola amelyek segítik az autót, hogy egész nap repesszen a szobában. Melyik a leghatékonyabb üzemanyag az autó számára? A szőlőlé!

Ez a csodaautó nem egy cég találmánya, hanem a Sony is besegített, hogy mindez megvalósuljon. Az előbb említett vállalat, olyan akkumulátort szeretett volna létrehozni, amely a legtartósabb és a legerősebb, amely napjainkban létezik. Az Ene Pocket játékautó a legtökéletesebb eszköz ennek a tesztelésére.

Ha minden a legjobb úton halad, akkor az üzletekben nagyon hamar el fogják kapkodni ezeket az autókat. Ez egy nagyszerű lehetőség a szülőknek, mivel nem csak megajándékozhatják gyermekeiket egy játékautóval, hanem már kiskorukban megismerkedhetnek a zöld energia fontosságával. Minél több generáció nő föl úgy, hogy a zöld energiát jónak gondolja, annál több jó történhet majd a világban, amely csak előreviheti a társadalmat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr81943885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása