Bútorok bicikliből

Címkék: újrahasznosítás bicikli

2009.10.10. 20:48

Igen, kortárs, modern, fenntartható ugyan, de mindenek előtt ezek a bútorok egyszerűen menők. A tervezők gyakran mondják, hogy az ilyen limitált termékek felszabadítók, és ez egy csodálatos példája ennek az elvnek.  Az elsősorban acélból, alumíniumból és gumi markolatokból, abroncsokból és kerekekből készült bútorokat Andy Gregg tervezte.

Az újrafelhasznált biciklirészek kiválóak székek és asztalok készítéséhez. Bizonyos esetekben más, a közlekedésben használatos eszközök alkatrészeire van szükség, ilyenek például a biztonsági övek, hevederek, autóablakok.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A klasszikus modernizmus hatása (egyértelműen a letisztult tendenciákat követve), süt ezekről a csodálatos művészeti alkotásokról. Andy maga (talán nem meglepő) éveket töltött biciklin és kerékpár boltokban, innen az ihlet.

 

Még több képért katt ide.


A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr541441275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása