A terv magában foglalja a közel 50,000 világító berendezés átalakítását vagy lecserélését, használva a világításellenőrző rendszert (Lighting Control Systems) és a nappali tompított fényszórót (Daylight Dimming) a maximális hatékonyság érdekében. A projektnek nincs kezdőköltsége a Ford számára, az eredményezett energia megtakarításokból törleszt öt éven keresztül a NEEM-nek.
A Ford 18 forgalmazási létesítményében működő eddigi NEEM rendszereknek a bizonyított hatékonysága lehetővé tette, hogy a Ford elnyerje a 2008-as év EnergyStar partner címét.


A NEEM-el kapcsolatban, Arthur LaChapelle – Ford Parts Supply & Logistics (alkatrészbeszerzés és logisztika), a következőt nyilatkozta: “Az együttműködés a NEEM-el az alkatrész forgalmazó központok (Parts Distribution Center) világítás ellátásának megújításában meglehetősen sikeres. Nem csak a világítás minőségének szintje emelkedett, de az elektromos kiadások is jelentősen lecsökkentek. Sok vállalat alkalmaz az ügyfeleit szakszerűen és színvonalasan kielégítő eljárásokat, de a NEEM ezeket meghaladja. A NEEM személyzete számára, a vállalat vezetőjétől kezdve a szerelőkig, az eljárás láthatóan egy magas szintű gyakorlati munka, nem csupán egy falon függő előírás. Az új módszer bevezetése minden szempontból megfelelt az elvárásainknak, vagy meghaladta azokat. A személyzet a felhasználók érdekeire koncentrálódott, és elkötelezettek az új kivitelezéssel kapcsolatban. A NEEM egy a legkiemeltebb partnereink közül.”

A NEEM elnöke, Scott Hinson a következőt fogalmazta meg: “A Ford elkötelezettsége a hatékony folyamat végrehajtás érdekében és a mi példamutató ügyfélszolgálatunk összehangolva működik. A Ford bebizonyította eltökéltségét a zöld technológiák alkalmazásával kapcsolatban, mind a gyártás, a forgalmazás és a nagykereskedelmi hálózatok terén. A NEEM kíváncsian várja az ő szerepét ezekben a kezdeményezésekben.”

A NEEM további környezetbarát tevékenységként évente 3 millió fát ültet a Ford létesítményeiben világszerte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr881848159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.