A True Blood főszereplője, Stephen Moyer játszhat vérre szomjas vámpírt, de a való életben a 40 éves színész a vörös helyett inkább a zöld mellé áll.

Moyer nemrég ült le a New Zealand Herald-dal, hogy az új minisorozatáról, az Ice-ról beszélgessenek. Az Ice 2020-ban játszódik, amikor is a világra újabb jégkorszak köszönt az éghajlatváltozás következményeként. Képzeld el, ahogy New York City-t hatalmas jéghegyek fenyegetik… Csemegézzünk kicsit az interjúból!
 

- A szerep hatására megváltozott a véleményed a klímaváltozásról?
- Meglehetősen hosszú ideje tudatában voltam a dolognak. Ha gyereked van, elkezdesz azon gondolkodni, hogy mivel és hogyan fog ő együtt élni, aztán mi lesz az ő gyerekeivel… és úgy gondolom, ha más nem, ez igen nagy hatással van arra, hogy másképp cselekedjek.

 
- Milyen módon óvod a Földet? Újrahasznosítasz?
- Igen, megszállott vagyok. Valójában jó ideje csinálom, elég unalmas módon. Azt hiszem, sokkal izgalmasabbá kellene tennünk az újrahasznosítást, mert mindenki házimunkaként tekint rá. Pedig jobb lenne úgy hozzáállni, hogy talán megmentjük a világot.

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr751527407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása