Nagyjából egy évvel ezelőtt már foglalkoztunk Péter által épített elektromos motorral. Péter ismét jelentkezett és bemutatta újdonságát a Pitbike-ot.

“Az elektromos Pitbike eredetileg robbanómotorként kezdte pályafutását, majd később lett átalakítva teljesen elektromos meghajtásúvá. 5 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra, így a nagyobb köbcentis robbanómotorokat igencsak megszorongatja gyorsulásban. A hatótávja elérheti a 140 kilométert normál üzemmódban. A töltési ideje 0-ról 80 százalékra 1 óra alatt megvan”.

21015991_1579254865465220_6442403702458075281_o.jpg

A kérdésre, hogy honnan jött az ötlet elektromos motor építésére Péter az utcában élők nehezményezését említette. “Régóta motorozok benzines gépekkel, de a hangjukat az utcában már nem viselte el a sok nyugdíjas, erdőben a vadászok stb. Mivel nem akartam feladni a motorozást, így alternatívát kerestem a megoldásra. Így jött az ötlet, hogy elektromos motorokat építsek. Hajnalba ha százzal elrepesztek Mariska néni háza előtt ugyanúgy horkol tovább. A megépítési idő változó, rengeteg a befolyásoló tényező, de egy nagyobb teljesítményű elektromos motor építése hónapokba telik" - mesélte Péter. 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr7612812018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása