forward-labs-solar-roof-layers-889x663.jpg

A hazai napelemes cserép nem került végül gyártásba, a Tesla viszont jövő hónaptól szállítja termékét és most egy újabb rivális jelen meg a napelemes piacon. 

A Tesla hatalmas figyelmet és pénzt fektet a napelemes technológiája fejlesztésére. De a start-up Forward Labs vállalkozás egy olyan napelemes rendszerrel készül a piacra lépni hamarosan, amely 33%-kal olcsóbb a Teslánál és fele annyi idő alatt lehet telepíteni, mint riválisát. A Forward Labs tervezése tökéletesen illeszkedik a hagyományos tetőhöz. Mivel a Forward Labs költséghatékonyabb anyagokat használ, a költségek átlagosan 33% -kal alacsonyabbak, mint a Tesla napelemes rendszere. A telepítés néhány nap alatt elvégezhető. A rendszert passzív módon hűtik a panelek alatt levő nyílásokon keresztül, és ha egy panel elromlana, akkor ki lehet pattantani és egy újat tenni a helyére. A Forward Labs napeleme várhatóan a következő évben érkezik.

forward-labs-solar-roof-889x587_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr1812548775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása