Nemrég a Fisker Automotive elektromos automobilokat is gyártó cég bejelentette, hogy Henrik Fisker társalapító lesz a cég ügyvezető elnöke, Tom LaSorda pedig a testület-alelnöki, illetve az ügyvezetői igazgató címét tudhatja magáénak, számol be az inhabitat.com. LaSorda volt a Chrysler Group előző ügyvezető igazgatója, elnöke és alelnöke, ezen kívül 23 éves karrierje során számos ügyvezetői poszt birtokosa volt a General Motorsnál. Decemberben csatlakozott a Fiskerhez a testület alelnökeként és menedzsment-tanácsadóként, most pedig teljes ügyvezető igazgatói jogkörben részesül, valamint napról napra fogja az operációs menedzsmentet felülvizsgálni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
„Létrehoztunk egy új automobil gyártó céget, útjára indítottunk egy új, hatótáv-növelő technológiával ellátott elektromos autót, és a Fisker Karmát lenyűgözően rövid idő alatt megjelentettük a piacon”, mondja Henrik Fisker, majd hozzátette: „Várom, hogy Tommal szorosan együttműködve vezessük a céget, és a jövőben egy jelképes márkát hozhassunk létre, olyan autókínálattal, melyek környezettudatos luxust biztosítanak.” A Fisker cég várhatóan még idén ősszel piacra dobja legújabb modelljét, a Karma Surf-öt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr44314128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása