Íme néhány olyan okos kis találmány, amely bebizonyítja, hogy a modern technika és a környezetvédelem igenis járhatnak kéz a kézben.
 
 
1. Panasonic Eco Blu Ray Player
Ez az okos lejátszó egy Smart Eco elnevezésű rendszerrel van ellátva, mely segítségével 4 méterről képes érzékelni az emberi mozgást, és ekkor automatikusan bekapcsol, ezzel rengeteg energiát takarítva meg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Napelemes fényképezőpánt
A Weng Jie által megtervezett pánt teljes hosszán vékony napelemek sorakoznak, amelyek, míg a fotós dolgozik, szorgosan gyűjtik az energiát.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Biciklis telefontöltő a Nokiától
A Nokia találmányával feltöltheted a telefonod kerékpározás közben, egy speciális dinamó segítségével. A biciklihez jár egy töltő, dinamó, egy headset és egy headset-tartó, valamint FM rádió és lámpa is van rajta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Rukus Bluetooth-os hangszóró
Ezekkel a hordozható hangszórókkal bárhol szólhat hangosan az ének. A kütyüt egy napelem működteti, és bármely Bluetooth-os eszközről képes zenét lejátszani. Lítium elemei 6 óra alatt feltöltődnek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5. WiFi-s töltő
Az Air Energy Charger egy lenyűgöző kis szerkezet: az általa érzékelt vezeték nélküli internet jeleit képes hasznos energiává alakítani, mely által nem csak telefonokat és kisebb elektromos eszközöket tud feltölteni, hanem saját energiáját is újra fel tudja használni.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://altenergia.blog.hu/api/trackback/id/tr84314156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása